Lepidlá MAMUT - Univerzálny spojovací pomocník pre vaše projekty

Lepidlá MAMUT – Univerzálny spojovací pomocník pre vaše projekty

Hľadáte spojovací prostriedok, ktorý vám poskytne spoľahlivé výsledky pre vaše remeselné alebo konštrukčné projekty? Lepidlá MAMUT je vaším zodpovedným partnerom! S jeho univerzálnymi vlastnosťami a silnou adhéziou poskytuje skvelé využitie pre rôzne materiály a situácie.

MAMUT GLUE High Tack je vašou prvou voľbou, ak hľadáte lepidlo s výnimočnou okamžitou adhéziou a vysokou pevnosťou spoja. Toto lepidlo sa vyznačuje svojou schopnosťou rýchlo spojiť materiály a zabezpečiť ich spoľahlivé držanie aj pri extrémnych podmienkach. Ideálne pre rýchle opravy, montážne práce a situácie, kde potrebujete silný a trvanlivý spoj.

Hľadáte transparentné lepidlo?/Potrebujete transparentný spoj?

MAMUT GLUE Crystal je pre vás správnou voľbou. Toto lepidlo sa vynikajúco hodí pre spojenie materiálov, kde potrebujete zachovať ich prirodzený vzhľad tzv. chamelón efekt a zároveň zabezpečiť pevnosť spoja. Ideálne pre sklenené povrchy, keramiku a ďalšie materiály, kde je dôležitá estetika a spoľahlivosť.

MAMUT GLUE Total je univerzálne lepidlo, ktoré exceluje svojou extrémnou adhéziou. S jeho schopnosťou spojiť rôzne materiály ako drevo, kov, plast či kameň, poskytuje spoľahlivé využitie v domácnosti, dielni alebo pri remeselných projektoch. Jeho silná adhézia a odolnosť voči vode a teplotným zmenám ho robia neoceniteľným nástrojom.

Pre komplexné projekty a rôzne povrchy je tu MAMUT GLUE Multi. To je lepidlo a tmel v jednom, ktoré umožňuje spojenie širokej škály materiálov s ľahkosťou. Jeho vysoká všestrannosť a schopnosť držať aj na náročných povrchoch ho robia ideálnym pre rôzne aplikácie a remeselné práce.

S vlastnosťami odolnými voči UV žiareniu, MAMUT GLUE Clear UV je vhodným riešením pre exteriérové aplikácie a projekty, ktoré sú vystavené slnečnému žiareniu. Jeho transparentná formula a schopnosť odolať poveternostným podmienkam robia z neho ideálne lepidlo pre vonkajšie použitie.

Ak hľadáte lepidlo, ktoré sa hodí na špecifické povrchy ako je polystyrén, MAMUT GLUE Disper Fix je vašou voľbou. Toto lepidlo je špeciálne navrhnuté na spojenie materiálov, ktoré by iné lepidlá mohli poškodiť. Jeho šetrná formula na polystyrén zaisťuje spoľahlivé spojenie bez rizika poškodenia materiálu.

Využite Silu Spoľahlivých Spojov s MAMUT GLUE

S MAMUT GLUE máte k dispozícii škálu lepidiel, ktoré pokrývajú rôzne potreby a materiály. Bez ohľadu na to, či robíte drobné opravy, remeselné projekty alebo špecifické konštrukčné práce, MAMUT GLUE vám poskytne spoľahlivé spojenie a vynikajúce výsledky.

Poznámka: Pri práci s lepidlami vždy dodržiavajte bezpečnostné pokyny uvedené na obale a dodržiavajte návody výrobcu.

Leták