Nová marketingová kampaň MAMUT GLUE SK

Vážení zákazníci a priaznivci firmy Den Braven.

Pred časom ste boli informovaný, že tvárou MAMUT GLUE sa stal zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola. A práve v novej kampani, ktorá pobeží v prvej fáze celý máj, dôjde k pomyselnému prepojeniu fyzickej sily a vôle uspieť, so skutočnou silou lepidiel MAMUT GLUE.

Začíname v pondelok 29.4.2019 o 9.00 hod na Facebooku, „živým“ odvysielaním nového 40. sekundového spotu. V ten istý deň a zároveň počas celého mesiaca budeme vysielať videoreklamy na YouTube / Facebooku.

Vyššie uvedená stránka www.mamutglue.sk prešla zásadnou generačnou výmenou a celkovo korešponduje s kampaňou a zároveň prehľadne informuje o celej rodine lepidiel MAMUT GLUE. Celkom nová je na stránkach v časovej osi zobrazený Príbeh mamuta.

Tradičným pilierom sú vonkajšie reklamné billboardy. Výrazne červená plocha s logom Mamuta / Den Braven a fotografiou so sloganom PEVNÝ / SILNÝ / VYTRVALÝ. To všetko sú synonymá mamutích lepidiel.

V televízii, konkrétne na Markíze, budú vysielané každý druhý deň, od 10-26.5. sponzorské odkazy programu športové noviny. Nové 10. sekundové spoty sú tri, obrazovo vychádzajú z plného videa a nesú slogan :

„Túto silu nie je možné popísať, tu si musíš prežiť. Den Braven Mamut Glue.“

Pripojte sa k našej komunite a preskúmajte všetky výhody lepidiel Mamut Glue.

Ďakujeme za Vašu dôveru a podporu.