Novootvorené vývojové a výskumné stredisko v Přerove

Televízia Přerov nedávno priniesla exkluzívny pohľad do inovatívneho sveta výrobného závodu spoločnosti Den Braven. Hlavnou témou reportáže bolo novo otvorené vývojové a výskumné stredisko, sídliace priamo v Přerove.

Naša spoločnosť sa za posledné desaťročie stala ikonou v oblasti vývoja a výroby stavebných hmôt a neoddeliteľnou súčasťou mnohých malých aj veľkých projektov. Či už ide o drobných pomocníkov pre domácich majstrov, alebo naopak kompletné riešenie na realizáciu stavieb, produkty značky Den Braven stoja za mnohými úspešne dokončenými realizáciami.

Rozvoj pobočky v Přerove

Počas desiatich rokov pôsobenia spoločnosti v Přerove bol závod postupne rozširovaný a doplňovaný s ohľadom na meniace sa požiadavky trhu aj samotnej firmy. Pribudla nová výrobná hala na produkciu epoxidov a administratívna budova, vrátane zázemia a nového laboratória inovatívneho centra. Práve vďaka týmto laboratóriám so špičkovým technologickým vybavením je Den Braven schopný vykonávať komplexné testovanie a vývoj moderných produktov priamo na mieste. To znamená, že nie je potrebné vyhľadávať externé pracoviská a spoločnosť je tak schopná rýchlo a pružne reagovať na požiadavky trhu.

Nové výskumné stredisko Den Braven

Jedným z najvýraznejších prvkov tohto nového výskumného centra je jeho infraštruktúra, zahŕňajúca celkom päť špecializovaných laboratórií, z ktorých každá je zameraná na špecifický druh testovania. Tieto laboratóriá zahŕňajú chemické, mechanické a fyzikálne testy produktov, čo poskytuje komplexný pohľad na vlastnosti a výkonnosť našich výrobkov.

Okrem kontrolných mechanizmov pre existujúce produkty je tu kladený dôraz na vývoj nových. Pod dohľadom vedúceho inovácií potom vznikajú moderné prístupy šité na mieru požiadavkám klientom a trhu. Držíme tak krok s dobou a snažíme sa vždy ponúknuť zákazníkom riešenie, ktoré nielenže splní svoj účel, ale aj šetrí čas a ľahko sa aplikuje.

Spolupráca s mladými talentami

Aktívne spolupracujeme s vysokými školami, ako je univerzita v Pardubiciach. Tým podporujeme výskumné projekty a diplomové práce, ktoré majú praktické uplatnenie v reálnom svete stavebných hmôt. Táto iniciatíva nie je len o posilnení konkurencieschopnosti spoločnosti, ale aj o vytváraní prostredia príťažlivého pre mladé talenty. Prepojenie s inovatívnymi inštitúciami a univerzitami dáva absolventom možnosť zapojiť sa do praktických projektov hneď od začiatku svojej kariéry.

10 rokov v Přerove

Oslava 10 rokov přerovského závodu poukazuje na stabilitu a rast tejto spoločnosti v regióne. V Přerove sme našli zázemie, ideálnu polohu pre logistiku tovaru, ale aj množstvo skvelých ľudí, bez ktorých by taký veľký posun nebol možný. Práve dobrý tím a spolupráca sú totiž základným kameňom nášho úspechu.

Den Braven sa za tie roky stal nielen partnerom pre vaše stavebné projekty, ale aj silným zamestnávateľom s tradíciou, lídrom v oblasti inovácií. Tešíme sa na ďalšie spoločné úspechy!