EPOXIDOVÁ PODLAHA V PREDAJNI STAVEBNÍN SOLO BANSKÁ BYSTRICA

V stavebninách SOLO v Banskej Bystrici prebehla realizácia novej odolnej epoxidovej podlahy s akrylátovými chipsami a finálnou protišmykovou úpravou Anti-Skid. Do nového priestoru predajne sa rozhodli aplikovať naše systémové riešenie EPOXY systém od Den Braven. Pozrite sa, ako realizácia prebehla.

V predajných priestoroch stavebnín sa investor rozhodol pre novú odolnú podlahu. Pôvodný zámer spevnenia povrchu vsypom nesplnil očakávania a na opravu povrchu si zvolil epoxidový náter zo systému EPOXY.

Lokálne ryhy a diery, ktoré sa ukázali počas prípravy podkladu po prebrúsení povrchu, boli opravené záškrabom vytvoreným z epoxidovej penetrácie a kremičitého piesku frakcie 0,1 – 0,5 mm.

V prvom kroku sa použila epoxidová penetrácia EPOXIN F1200 WET, určená na povrch s vlhkosťou vyššou ako 4 %. Následne sa aplikoval epoxidový náter EPOXIN F5000 v rovnakej farbe (RAL 7035), do ktorého bol aplikovaný dekoratívny Akrylátový chips. Skladba bola uzatvorená epoxidovým lakom EPOXIN F7000 a pridaním tvrdeného sklenného plniva ANTI-SKID.

Objekt / Lokalita: Predajňa stavebnín SOLO v Banskej Bystrici

Rozsah realizácie: 225 m2

Dátum realizácie: 11/2020